Titan extruder setup [Mods] (6)
New to printing [Troubleshooting] (2)
Bed sensor help [Troubleshooting] (2)
MKS Gen 1.4 ok to use? [Assembly] (1)
Max speed/acceleration [Uncategorized] (2)
Z-Probe code changes to Marlin [Uncategorized] (6)
Upgrade Wilson fork to Marlin 1.1? ( 2 3 4 ) [Firmware] (79)
Wilson II K - Stiffer Y axis & Wire management [Mods] (3)
Pica tmc2130 spi [Troubleshooting] (1)
Heated Bed Conversion to 24V Issues - Resistence is wrong [Troubleshooting] (5)
PICA Re-ARM compatibility [Uncategorized] (10)
PICA Arduino Due compatibility [Assembly] (1)
Firmware update messed my interaction and display [Firmware] (8)
Pica Rev E wiring SSR [Assembly] (4)
Z Probe/Auto Bed Level Issue [Troubleshooting] (1)
Customizing Size [Uncategorized] (19)
Size of extrusion and rods needed for a 300mmx300mmx200mm build [Mods] (1)
Questions on A Mostly Wilson TS to Wilson 2 with the kit [Assembly] (3)
Machine not powering on after bed levelling collision [SOLVED: Fuse Blown] [Troubleshooting] (2)
Possible PICA Configurations [Firmware] (1)
Esteps very different from those seen here ( 2 ) [Troubleshooting] (24)
Mega Wilson - Y axis upgrade [Mods] (3)
The laser cut MDF Y carrage and possible replacements ( 2 3 ) [Mods] (47)
Brief pauses during print causes zits [Troubleshooting] (20)
Ikea Wilson II Enclosure [Mods] (1)
Upgrading a Wilson TS with the Wilson 2 X axis components? [Uncategorized] (1)
Pica PS_ON pins? [Assembly] (4)
Wilson 2 z rods popping out [Uncategorized] (9)
X and Y axis only move in the positive direction [SOLVED] [Troubleshooting] (3)
400mm cubed print area Wilson 2 ( 2 ) [Assembly] (26)